Opvang

6.15 BieNeeke kinderopvang (VSO, BSO en PSZ)

BieNeeke

Wij zijn van BieNeeke kinderopvang en bieden opvang aan voor de leeftijd 0 t/m 12 jaar.
Wij hebben drie locaties binnen Genhout en dit alles is op loopafstand van elkaar. Idealer kan het bijna niet!

Baby/dreumesgroep

Deze is voor kinderen van 0 t/m 2 jaar hier kunnen ze in alle rust en geborgenheid de wereld gaan ontdekken.

Peutergroep

Deze is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar de locatie ligt in de basisschool De Kring! De kinderen worden geprikkeld om de wereld te gaan verkennen en ontdekken. Kleine kindjes worden groot! In deze groep zoeken we de verbinding met school en doen we samen leuke en leerzame activiteiten. Zo maken de kinderen kennis met de school en hun leerkrachten. De overgang naar de basisschool wordt op deze manier alweer wat minder spannend.

In de peutergroep is het ook mogelijk om voor een peutermoment te kiezen. Dit betekent dat uw kind dan in de morgen bij ons is. Zodat uw kind wellicht meer in contact komt met kinderen van zijn of haar leeftijd en ook kennis maakt met de basisschool.

VSO/ BSO

Kinderen worden voor en naschool door ons opgevangen. Wij halen en brengen de kinderen bij basisschool de Kring. Na een vermoeiende dag op school kunnen ze bij ons relaxen en even tot zichzelf komen. Wij vinden het belangrijk dat hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt ontwikkeld en dat ze samen met de groep er een leuke middag van maken. Wij proberen zoveel mogelijk lekker buiten te zijn en activiteiten samen te ondernemen.

Mocht u het eens met uw eigen ogen willen zien of dit de juiste plek is voor uw kind? Dan wacht niet maar maak een afspraak via info@bieneeke.nl of kijk op onze website